Welcome!

Merken

Naast het beheren van onze eigen webwinkels en merken zijn wij voor verschillende partijen de officiële distributeur voor Nederland, België, en Luxemburg (BeNeLux). Middels ons netwerk van resellers met fysieke winkels en/of webwinkels zijn deze merken optimaal vertegenwoordigd in deze landen.

Lees meer over welke voordelen wij u kunnen bieden wanneer u reseller wordt van onze producten of maak direct een account aan in onze reseller omgeving.

.
De Wolffepack rugtas is een revolutionaire nieuwe benadering van de rugtas. In België, Nederland en Luxemburg wordt de Wolffepack gedistribueerd door VentureHills BV. De Wolffepack is verkrijgbaar via verschillende sportspeciaalzaken, outdoorwinkels, en webshops. Wilt u meer informatie over de producten van Wolffepack, wilt u advies bij de aanschaf of wilt u dealer worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


Alpenheat is een Oostenrijkse fabrikant van verwarmde kleding, schoenendrogers, schoenverwarmers en verwarmde producten voor dieren. VentureHills is de distributeur voor Alpenheat in de Benelux, wederverkopers kunnen terecht op de VentureHills Dealer site. Voor consumenten hebben wij een webwinkel Alpenheat-Shop.nl.Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een verwarmd en actief buitenleven, van schoenendrogers tot verwarmde kleding. lees verder.


Het kleinste, lichtste en snelst opvouwbare elektrische vervoersconcept ter wereld. Geen vouwfiets, maar een A-bike! lees verder.